Pood
0

Kasside Turvakodu

LOORA – 18.04.2014

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

“Ahh!”

Eks ta ole.
Selline meie Loora on. Seljatagant vaadates täitsa tavaline pruunivöödiline. Natuke pontsakas ka, selline lühikeste jalgade ja lühikese sabaga. Turvakodu kassiparvest ei eristu ta esmapilgul väga millegipoolest. Teadagi, on uhkemate sabade, pikemate vurrude ja võibolla ka õige pisut pehmemate kasukatega kasse.
Aga siis korraga jääb Loora su ette seisma, vaatab sind korra sõbralikul pilgul ja

“Ahh!”

Seda ei ütle Loora. Seda ütlevad tavaliselt need, kellele ta oma pilgu kinnitab. Oma looritatud ja unistava pilgu. Selle kõikemõistva ja unustamatu pilgu. Ja võibolla natuke ka kergelt muigava “noh-sa-arvasid-et-ma-olen-üks-tavaline-triibik-jah” pilgu.
Loora ei ole tavaline.
Sest mitte keegi ei ole tavaline.
Eriti veel, kui sellel kellelgi on rohelised silmad.

Loorale meeldivad väga inimesed ja meeldib nendega koos televiisorit vaadata. Loorale meeldib, kui tema kõrvataguseid ja kurgualust sel ajal sügatakse. Loorale meeldib selle eest tänutäheks nurruda.

Loora on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud ning ootab Turvakodus alates 01.03.2014 vaikselt nurrudes kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee
Sest nagu arvata võite, siis eriti meeldiks Loorale nurruda ja kõiki oma pilguga lummata siiski oma täiesti erilises päriskodus.