Pood
0

Kasside Turvakodu

TUUST – 09.01.2015

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Tuust on päästetud Tartu soojatrassist. Ilus must kassipoiss sai oma nime selle järgi, et hoiukodusse saabudes, oli ta vaatamata viletsale väljanägemisele, väga aktiivne ja nii kiire liikumisega, et kui ta mööda põrandat rallis, siis tundus justkui must karvatuust veereks ringi.

Tuust on igatepidi terveks ravitud ja praeguseks on imetillukesest kassilapsest ilusa, tõeliselt läikiva kasukaga teismeline kasvanud. Kassipoiss on alati suur nurruja olnud, vaatab otsa ja lihtsalt nurrub:) Lemmikmänguasjaks on sulgedega pulk. Ja mängida ta tahab palju, sest tegemist on aktivistiga.
Heaks mängukaaslaseks talle on tema suurem vend Rotipoiss. Kuigi Tuust on oma vennast arvatavasti natuke noorem ja oli ka tunduvalt pisem, siis tema on just see julgem ja ülbem 🙂 olnud, alati suurele vennale moraalseks toeks. Alates oma elu esimesest transportimisest on nad alati koos ühes puuris sõitnud, sest siis on suurem vend rahulikum:)
Tuust on sõbralik, u. 7-kuune kassilaps, kes soovib koos oma suurema vennaga lõpuks oma päris kodu leida. Tuust on eeskujulik liivakasti kasutaja, ta on saanud parasiiditõrjed, on vaksineeritud, kiibistatud ning kastreeritud. Vajadusel on Tuustile transpordiabi oma päriskoju tagatud.