Pood
0

Kasside Turvakodu

ARON – 20.03.2014

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS KOOS MILOGA!

Aron ja Milo on noored, 5-kuused kassivennad, kes on sündimisest saati teadnud, et nendest saavad bobisõitjad. Nii alustasid nad harjutamisega juba päris pisikesest peale. Vaid mõnekuusena lasti esimesed pikad liud Keila kuuride vahel – ikka S-kujulise kaare, viraaži -ning juuksenõelakaare radadel. Jah, suur tulevik ootas ees ning silmapiiril sirendas Sotši olümpiakuld…
Kuid siis tuli plaanidesse muutus ning bobivennad toimetati hangede vahelt sooja hoiukodusse. Arusaadavalt oli poiste pettumus suur – selline vahelesegamine kõige kiiremal treeningperioodil oli absoluutselt vastuvõetmatu.
Esimene õhtu hoiukodus põrnitseti pahuralt vanni tagant inimest. Öösel koliti koos vanni alla, mis teha, uus olukord nõudis uusi plane ning uue asukoha trennitegemisvõimaluste kaardistamist.
Teisel päeval katsetati vanni ja kraanikausi võimalusi ning kolmandaks õhtuks käis trenn juba täie hooga – aknalaualt kraanikaussi, edasi mööda libedat põrandat – siis vanni: silmuskaar ühtpidi, s-kaar teistpidi, uuesi aknalauale!
Kuna seekordne olümpia on end väga loomavaenulikuna näidanud, otsustasime Aroni ja Milo turvalisuse huvides neid mitte Sotši saata, vaid oodata järgmisi taliolümpiamänge ning minna siis juba täie võidu peale välja!

Küsisime poistelt, kas Jamaika bobisõitjate kelgu kadumine oli kuidagi nendega seotud – sellepeale tõmbasid vennad silmad vidukile ja panid kablutades vanni taha ajamaJ Ilmselt siis oli.

Aron ja Milo – tõelised tulevikulootused bobimaailmas – on 5-kuused kassivennad. Nad on kastreeritud, kiibitud, saanud parasiiditõrje ning ootavad Viimsi hoiukodus spordilembelist perekonda, kes oskab hinnata kõrgeid eesmärke ning pingutusi oma unistuste saavutamisel!

Kirjuta Aronile ja Milole – info@kassideturvakodu.ee ning tule juba täna külla!