Pood
0

Kasside Turvakodu

TOFFEE – 06.03.2014

Sugu: Female
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

 

Tegu on ühe suure inimesearmastajaga! Piisab ainult otsa vaatamisest, kui ta juba hakkab nurruma! Üleüldse on ta läheduse üle üliõnnelik. Lööb nurru ja sõtkub hellusehoos käppadega süles. Mõnikord õhtul tuleb kaissu nurruma ja magama. Ja hommikuti äratab, pistes rõõmsalt oma vurrud sulle näkku.

Kassi ja hiirt meeldib talle mängida nii, et ta stardib alles siis, kui hiir jõuab nurga taha. See tähendab seda, et mänguasjaga peab kõvasti eest ära jooksma ja kogu aeg leidma neid nurki, mille taha jõuda. Aga kõige ägedamaks mänguks peab ta kõrisevat palli, mida saab käpaga veeretada – selle peale hüppab ta kõigepealt kõigi nelja käpaga õhku ja siis lidub sellise hooga järgi, et hea et vastu seina ei jookse.

Alguses, kui ta hoiukodusse saabus, oli ta hirmus näljane. Kõik läks alla, mis ette anti. Peale paari nädalat vaadati uue konservi puhul otsa nõudliku pilguga – „mismõttes KANA? Ma tahtsin kala ju!“. Ahmimine on asendunud peente kommetega mekkimiseks. Aga maiustaja on ta sellegipoolest.

Toffee on väga arukas ja saab hästi aru, kui talt midagi oodatakse. Sõna „EI“ on ilusti ära õpitud (perenaise lõhevõileibu ei tohi puutuda!). kombed on tal üldiselt väga head – ei arvakski, et osa eluteest tänaval elatud. Mõnikord suures hellusehoos tõmbab ta ennast liiga käima ja siis tahab hammastega kätt katsuda. Ta on juba ilusti teadlik, et seda ei tohi teha, aga kordamine on tarkuse ema

Nime sai ta endale kreemja karamellise karva ning helliku iseloomu järgi 🙂

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee