Pood
0

Kasside Turvakodu

JULIANNA – 14.09.2014

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

Julianna on noor umbes emane väga sõbralik kassitüdruk. Julianna on kindlasti olnud kodukass, kes kas kaotsi läinud või üleliigseks osutunud. Väike kahtlus on, et kiisu on pärit ühest eramajast, mis maha müüdi, kuid kiisut ilmselt kaasa ei võetud pärast välja kolimist.

Julianna eksles mitmeid kuid õues, lunis süüa, kust vähegi sai ja teadaolevalt käis lausa ühe suure ketikoera kausist suure näljaga toidupalukesi varastamas. Külmade saabudes püüdis ta igal võimalusel inimeste juurde koju end pressida. Õnneks hoolivad inimesed teatasid külmetavast ja näljas kiisust ning kiisu sai koos õuest ära toodud.
Hoiukodusse jõudes söödi kõht kiiresti head ja paremat täis, kiisu oli tõesti kohutavalt näljane ning asus kohe nurruma ja inimestega suhtlema. Isegi hoiukodu last ei peljatud ja mindi saba püsti tema juurde paisid lunima. Ei mingit võõrastamist ega paanikat. Peale korralikku kõhutäit ja sooja saamist tikkus kiisul kohe ka uni peale ja lasi kohe mõnusalt lambanaha peal silma looja. Lõpuks ometi oli kiisu hinges rahu ning ta oli päästetud.
Nüüd on vaja veel päris oma kodu, kust mitte kunagi enam teda välja ei visataks ning kus oleks alati soe ja kõht täis.
Julianna on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Ta jõudis Turvakodusse 07.06.2014