Pood
0

Kasside Turvakodu

SIA – 16.10.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Oeh, me kõik ju teame seda legendaarset ütlust hittfilmist “Siin me oleme”, kus üks tegelastest kuulutab teisele armastust ja ütleb, et “Ma armastan sind nagu siiakala”. Meie turvakodus on nüüd aga üks teine ütlus, mis ähvardab saada sama populaarseks! Nimelt on meie turvakodus kassitirts Sia, keda nähes hakkab süda armastusest hüppama! Nii võibki meid kuulda lähedastele sageli ütlemas, et “tead, ma armastan sind nagu Sia-kiisut”! Jah, tingimusteta armastus on nüüd saanud uue tähenduse!
Meie imearmas Sia on üks lustlik ja rõõmus paikass, kes oleks vist valmis kõik päevad ja ööd paikäe all pikutama! Süga kõrva tagant või selja pealt, kõhu alt või käpa pealt – vahet pole, lihtsalt süga! Kassitirts armastab nii teisi kasse kui ka inimesi, peaasi, et oleks kellegagi seltsida! Ja teda ei huvita isegi see, kas kahejalgne paitaja on suur või väike. Nii võib näiteks Sia joosta vabalt alles kõndima õppiva väikelapse külje alla, et temaga paituste saamiseks siit ja sealt miilustada. No kui painälg on nii suur, siis ei saa ju paikäsi valida!
Meie loodame, et meie vahva kaisupall leiab kiiresti kodu. Selleks, et saaksime ta juba lähipäevil õnnelikku koduelu nautima saata, on vaja, et just SINA talle kirjutaksid ja kodu pakuksid!
Ootame Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Sia on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 22.04.2023.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.

Vaata videot Siast siit