Pood
0

Kasside Turvakodu

KÕDI

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

AASTA ISA KÕDI OTSIB ENDALE SÜDAMESÕPRA!

“Einoh, miks arvatakse et kiisubeebide isad kõik töö emade kaela jätavad? Mina küll selline ei ole. Meil sõbrannaga sündiside väikesed karvapallid seal aiamaal kus varem elasime. Mina aitasin lapsi hoida iga kord kui kiisuemme tahtis veidi jalga sirutada. Pesin tited puhtaks, rääkisin unejuttu, sättisin ritta magama, panin käpad ümber tekiks et ikka soe oleks. Meie lapsukesed on nüüd juba kodu leidnud. Aga mina tahaks ka endale kodukest kus keegi minu eest hoolitseks, unejuttu räägiks, mind endale kaissu võtaks… Minu enda elus seda pole olnud veel… ”

Turvakodu lisab: Kõdi on isase kassi kohta erakordselt hella südamega ning ta tõepoolest aitas kiisuemmel kasvatada ühiseid lapsukesi. Meie arvates ta lausa vääriks Aasta Isa tiitlit. Päritolult on nurrik-noormees järvamaalane: ta elas ühel aiamaal koos rühma teiste kassidega. Nurrikud said kasvuhoones peavarju ning inimeste käest süüa, seega kogemus kontaktist Inimesega on Kõdil olemas.

Turvakodus on nurruke esialgu veel pisut tagasihoidlik. Kuid oleme kuulnud et ta võtab kodukassi ametiks valmistumist väga tõsiselt ning tal on kindlad kavatsused astuda Paikooli. Oleme veendunud et Inimese armastuse toel areneks Kõdi toredaks kodukassiks.

Iseloomult on nurruke tõeline pehmik ning välimuselt kuulub nunnude pontshik-kasside kategooriasse. Kui otsid oma ellu üht muhedat, hella südamega nurrik-noormeest, siis Kõdi on kass Sinu jaoks! Teiste kasside olemasolu pole probleemiks, Kõdi saab teiste nurrikutega hästi läbi. Palume tulevaselt kodult vaid kannatlikkust ja mõistmist, et kassike saaks omas tempos inim-maailmaga kohaneda.

Kõdi on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 03.02.2023.Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee