Pood
0

Kasside Turvakodu

RÕSSU – 08.12.2023

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Suunamudijast triibik-neiu märkas mängutoas kassipuu taga uut nägu. Õigupoolest, pimedast nurgast paistsid kaks suurt heitunud silma ja neli valget sokki. Neiu läks lähemale ja kiljatas. “Vau-vau-vau! Millal teie saabusite, Härra Hurmur? Kiisuneiud, kähku siia! Turvakodus on uus mõmmik-kass!”

Kohale jooksid nii kiisud kui kahejalgsed. “Oi, kui armas mütakas pehmik!“ lõid vabatahtlikud käsi kokku. “Silmad nagu viinamarjad!” õhkasid kiisuneiud. “Ning see tundlik hing mis neis peegeldub!” Kassihärrad kiitsid: “Vurrud nagu antennid! Need transformeerivad kosmilisi sõnumeid!”

Rõssu sattus segadusse ja tahtis veelgi sügavamale peitu pugeda. “Keda nad küll kiidavad?” imestas ta. “Siin nurgas pole ühtki teist kassi!” “Sinust räägime, rumaluke!” naeris triibik-neiu. “Sa vist ise ei tea kui armas sa oled, nii sisemiselt kui väliselt!”

Turvakodu lisab: Rõssu on Ida-Virumaalt pärit tänavakass. Hea inimene päästis ta ning andis ulualust kuni Turvakodus koht vabanes. Rõssu on tundliku hinge ning koheva kasukaga kassi-noormees, kes hella hoolitsuse toel kodukassina kindlasti õitsele puhkeks. Praegu ta on veel tagasihoidlik ja alles kohaneb. Ent kui ta Turvakodu Paikooli lõpetab, siis kahtlustame et temast saab üks paras südametemurdja.

Teiste nurrikutega saab Rõssu hästi läbi; “kogenud” kodukass tulevases elupaigas oleks  boonuseks, Rõssu saaks eeskuju najal õppida. Muus osas paremini sobiks kodu kus ei ole väikesi lapsi. Tulevaselt Oma Inimeselt palume kannatlikkust et kassike saaks rahulikus tempos inim-maailmaga kohaneda.

Rõssu on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 16.02.2023.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee