Pood
0

Kasside Turvakodu

BERTA – 20.03.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kui keegi otsib imepehme siidise kasuka ning veelgi pehmema ja õrnema hingega Südamekassi, siis kaugemale pole vaja vaadata. Meie Bertakene on kass Teie jaoks!

Berta ise räägib nõnda: “See on tõsi, tahaksin küll pugeda Oma Inimese kaenla alla ja südamesse. Einoh, tean küll, olen tõepoolest pisut kulukas. Minu peale kulub palju paisid; võib-olla pead Swedpangast koguni pailaenu küsima. Aga ma luban et tasun Sulle kuhjaga. Vudin õhinal Sind tervitama iga kord kui koju tuled; olen maailma kõige nunnum paidelunija; küpsetan Sulle tee kõrvale käpaküpsiseid… Ning kui Sa diivanil istudes telekat vaatad, sokutan oma karvase põse imevaikselt Sulle lõua alla, teen käppadega kalli-kalli ning lülitan sisse nurrmootori… ”

Turvakodu lisab: Berta otsib tõepoolest aina inimese lähedust ning lunib paisid ja hellitusi – mis on imetlusväärne, arvestades et tema varasem elu möödus Narva tänavatel. Meie arvates Bertal on loomulik anne kodukiisu ameti peale. Kui enamus tänavalt tulnud kasse astub kõigepealt Paikooli, siis Bertal on kõik kodu-nurriku omadused juba olemas ning ning me andsime talle Kodukassi Diplomi kohe kätte!

Kiisuneiul on seljas kaunis kilpkonnavärviline kasukas ning loomult on ta malbe, sõbralik ja seltsiv. Teiste kasside olemasolu tulevases kodus pole probleemiks, Berta saab teiste nurrikutega hästi läbi. Oleme veendunud et teda ootab suur tulevik kodukassi ametis ühe õnneliku Oma Inimese juures!

Berta on vaksineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvaakodus ootab uut kodu alates 08.01.2023.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.