Pood
0

Kasside Turvakodu

ÕNNELIIS – 28.02.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!28

“Ei noh, minult küsitakse kogu aeg: Vabandage, kas te olete Hercule Poirot? Kes on see Hercule Poirot? Mingi vuntsidega härrake? No vabandage! Mina olen neiu Õnneliis! Kas seda siis näha ei ole? Ma olen veetlev naiselik nurrik-neiu, mitte mingi veidrik vuntsidega isand!

Loogelised triibud minu nina peal on kaasaegne kunst. Kuidas te siis aru ei saa? Mul on seljas moeka kujundusega kiisurõivad. Minu stilist proua Loodus võttis inspiratsiooni moodsa kunsti näituselt!

Te ütlete, et see Poirot… oli mingi detektiiv, kes salaja vahtis inimesi? No selles osas on meil küll midagi ühist! Mulle ka meeldib inimloomasid vaadata ja oma nina nende asjadesse toppida. Istun koguaeg välisukse lähedal ja jälgin iga tulija ja minejat… Nina vastu klaasi jälgin, kas ikka pandi soojalt riide ja uks lukku. Tulijatele panen käpa vastu klaasi ja käsin enne turvakodusse tulemist oma käpp vastu minu käppa panna ning lubada, et keegi viiakse nüüd ja kohe päriskoju. Eelistatult võiksin see muidugi olla mina. 😉

Turvakodu lisab: Õnneliis on päästetud Peipsi äärest ühe inimese õuest, kus elas koos rühma teiste kassidega. Kahjuks seal puudusid kasside heaoluks vajalikud tingimused. Seetõttu Õnneliisil pole veel õiget “kodukassi” kogemust – kuid ta tunneb inimese suhtes väga suurt huvi ning muutub Turvakodus iga päevaga aina julgemaks. Me ei imestaks, kui Õnneliis hakkaks varsti kahe käpa peal kõndima ja rääkima, sest just nii suur huvi on tal inimeste tegevuse vastu. Kõike tahaks jälgida ja kopeerida! On ainult aja küsimus, millal meie nurruke paikäe otsa komistab. On ju Õnneliis sõbraliku iseloomu ja sooja südamega armas väike kiisutüdruk!

Õnneliis on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 31.07.2022.Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.