Pood
0

Kasside Turvakodu

JACQUELINE – 03.03.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

OMANIKE POOLT HÜLJATUD JA KASVAJA SELJATANUD JACQUELINE VAJAB VÄGA KODU!

Suvel saime abipalve Ida-Virumaalt, kui kuulsime perest, kes oli ära kolinud, kuid kelle kass endiselt maja akna taga tuppa saamist ootas. Iga päev istus tilluke kassitirts akna taga ja ei mõistnud, miks enam pere teda tuppa ei lase. Kohalike abiga saime kassitirtsu meie hoole alla toimetatud.

Kui Jacqueline meie hoole alla jõudis, selgus loomakliinikus, et ühe õnnetu kassikese saatus saab veel õnnetumaks minna… Tal avastati piimanäärmekasvaja.

Jacqueline läbis keeruka operatsiooni ning õnneks sai kasvaja täies ulatuses eemaldatud. Ka siirdeid ei olnud kasvaja jõudnud kuhugi ajada.

Nüüdseks on kassitirts kosunud ja kolinud meie kassituppa. Aga oh häda… Kassike on nii suur inimlemb, et ei suuda inimese tähelepanu teistega jagada. Nii ongi pisike enamiku ajast puuris, et saada rahu ning olla turvaliselt. Muidugi ei ole nii sõbralik kass sellise elukorraldusega rahul, sest tema tahaks ju ka joosta, hüpata ja mängida.

Jacqueline on pidanud nii palju katsumusi läbi elama. Me soovime, et nüüd oleks nendel lõpp ning karvapall saaks uue võimaluse – seekord perekonnaga, kes kingiks talle igavese päriskodu!

Jacqueline on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 26.07.2022.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.