Pood
0

Kasside Turvakodu

TRÜHVEL

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

ELLUJÄÄJA TRÜHVEL SAI TEISE VÕIMALUSE ELUKS – KAS NÜÜD LEIAB TA KA PÄRISKODU?

Trühvel saabus meie hoole alla koos oma õega, kui nad olid alles pisikesed teismelised karvapallid. Nad olid elanud sünnist saati tänaval, peavarjuks vaid põõsad ja igapäevaseks kaaslaseks tühi kõht. Turvakodusse saabudes said nad kohe toakassi elu luksusele pihta! “Ah, et nii pehmed pesad? Urrra-murra, siin on mõnus keerutada! Ooo, mingid pehmed hiired? Vau, ägedad! Ja mis asi SEEEEE veel on? Kausist serveeritakse krõbinaid? Appi, kas see on kõik unes?” Aga ei olnud unes! Kõik oli päriselt!

Ühel päeval tabas meid aga tagasilöök… Trühvel oli õnnetu ja loid ning kiirustasime temaga loomakliinikusse. Seal selgus, et Trühvlil oli tekkinud kasside nakkuslik kõhukelmepõletik, millest kassid harva eluga pääsevad. Öelda, et olime šokis ja mures, on vähe, sest kartsime kõvasti, et kaotame Trühvli igaveseks… Ilma, et ta oleks kunagi saanud päriskodus olla või oma inimese armastust tunda. Kuid õnneks kandis mitu kuud kestnud ravi vilja ning Trühvel saabus elurõõmsa ja tervena turvakodusse tagasi. Nüüd on kassipoiss taas selline nagu mitte midagi poleks vahepeal juhtunudki, nagu kõik oleks olnud vaid üks halb uni.

Meie usume, et Trühveli pääsemisel oli põhjus ning nüüd saab elu tema jaoks veel paremaks minna! Lausa nii palju paremaks, et temast võiks saada kodune kiisu! Kodu – see on ju midagi nii haruldast ja erilist! Oma pere ja ühtekuuluvustunne! Oeh… See oleks midagi, millega Trühveli kannatused pärjatud saaksid!

Trühvel ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee

Trühvel on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Uut kodu ootab alates 20.08.2021.