Pood
0

Kasside Turvakodu

SUSHI – 22.08.2022

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

NURRUMOOTOR LÕHKI – SUSHI JA SIPSIK OTSIVAD PÄRISKODUSID!

Appi, õhku ei ole! Pea käib ringi, silmist lendavad südamed.. Uuh, kas see on tõesti tõsi? Kas Sushi ja Sipsik on päriselt olemas ja uute perede ootel? Säti nüüd oma sõrmed soojaks, et kribinal krabinal olla esimene, kes neile päriskodu pakkumise saadab!

Need kaks väikest tegelast on sõna otseses mõttes nagu suhkur ja sool, yin ja yang ning… Sushi ja Sipsik! Pisikesed vennad on ühteaegu nii sarnased, aga samas nii erinevad. Kui halli-valge triibuline Sushi on üks suur tegutseja, kelle eest ei jää varjatuks ükski kapipõhi ega tolmurull, siis Sipsik on teisest puust. Sipsik on hoopis kulgeja, kellele meeldib maailma vaadelda ja diivanil pikutada. Muidugi armastavad mõlemad lapselikke ja lustlikke mänge, sest… kammoon, kiisubeebid ju! Samas on juba näha, kuivõrd erinevad isiksused neist välja kasvavad.

Väikene Sushi otsib päriskodu, kus oleks palju sõpru, kellega koos mängida, õppida, koristada, koos süüa teha ja palju muudki. Tema jaoks on oluline, et ümber oleks seltskond, sest seltskonnas on ju alati lõbus! Väikene halli-valge Sipsik sobib ka rahulikumasse päriskoju. Ärge laske end eksitada, ka Sipsikule meeldib kassibeebi kombel ringi trallida, aga tuleb välja, et temale on kiisujumal kaasa andnud stop nupu. Et no kui aitab, siis aitab ja diivanil inimesega vedeleda on ka vinge.

Mis me siin ikka jutustame, pildid räägivad ju tuhat sõna! Kui Su sõrmed on nüüd soojaks muditud, siis pane aga kassikestele kodupakkumine teele!

Huvilistelt ootame kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee