Pood
0

Kasside Turvakodu

SILVER – 28.10.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Ühes Kohtla-Järve korteris elasid kord seitse karvapalli…” – kõlab nagu muinasjutu algus, kas pole? Kahjuks Silveri elu algus oli kõike muud kui muinasjutuline, sest kiisude omanik ei suutnud neile tagada õnnelikuks ja tervislikuks eluks vajalikke tingimusi. Nõnda jagati nurrikud MTÜ-de vahel, Silver oli üks nendest, kes meie hoole alla jõudis.

Kuid Silver ise ütleb alati et “oi, krõbinakauss on pooleldi täis!”, mitte “pähh, see on pooleldi tühi”. Inimese suhtes on ta endiselt usaldav ja optimistlik. Kahejalgset silmates hopsab otsekohe ligemale et juttu puhuda ja paisid lunida – no Silver ju kohe peab kõik ära rääkima mis päeva jooksul juhtunud on.

“Uus kollane pall veeres puuride alla ja ma läksin seda otsima, aga just siis algas aknalaual varblaste vahtimise pärastlõuna. Väga oluline seltskondlik üritus Turvakodus, kui tahad pop olla tuleb seal ilmtingimata oma vurrusid näidata. Surusin siis ennast ka hulga käppade ja sabade vahele ning sessioon algas. Aga kas sa kujutad ette? Varblased olid ennast ka ritta sättinud ja vahtisid hoopis meid! Tundus et nad narrivad meid… Kasside komitee hakkas arutama kuidas meie au päästa… Oih, oih, just jaa, sealt kõrva tagant süga palun! Ahjaa, kuhu ma jäingi oma jutuga…?”

Turvakodu lisab: Silveri võib kohe koju paikassiks viia, sest ta on seltsiv ja sõbralik, mänguhimuline ja paimaias ning saab hästi läbi teiste kassidega. Ning ta pole hetkekski kaotanud lootust leida Oma Inimest, kes oskab õigesti kiisude eest hoolitseda. Äkki oled just Sina see keda ta ootab?

Silver on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 18.06.2022. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust e-mailil info@kassideturvakodu.ee