Pood
0

Kasside Turvakodu

TRIIBULIISE – 30.01.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
JÄÄ HÜVASTI, KALLIS TRIIBULIISE!
Need minekud on alati nii ootamatud…
Tead küll, et haigus enam kaua ei halasta ja iga päev on õnnistus, ent ikkagi tuleb see lahkumine nii järsku.
Järsku ja suure valuga.
See valu purustab südamed ja jätab hinge suure haava.
Haava, mis hiljem kattub nende kaunite ühiste mälestustega, mis meile on jäänud.
Praegu aga…praegu laseme endil olla kurvad.
Kallis Triibuliise saabus meie hoole alla eelmisel suvel. Saime kohe aru, et kassiproua on eakas ja tema tervis vajab erihoolt. Üks mure ajas teist taga ning kassitoas tema seisund aina halvenes. Ühes kliinikus soovitati lausa tema maine teekond kohe lõpetada, aga kuna oli veel lootust, siis me pingutasime Triibuliise nimel edasi, et leida talle hoiukodu, kus ta saaks veel elukest nautida.
Ja selle hoiukodu me leidsimegi. Suure südamega inimesed, kes avasid oma koduukse eakale ja kehva tervisega kassile, kelle prognoos ei tõotanud pikka ühist aega. Aga nad ei kartnud, vaid vastupidi. Ennastsalgavalt kinkisid nad Triibuliisele armastava hoiukodu, hoiupere ja palju palju hoolt ning armastust.
Teadagi on iga mure jaoks parim ravim armastus. Nii läks ka Triibuliisega, kelle tervis hoiukodus hoole ja armastuse abil stabiliseerus. Kuniks eelmisel nädalal sattus Triibuliise uuesti oma haigete neerude tõttu kliinikusse. Seekord tema raviarst enam lootust ei andnud…
Kassitirts lasti nädalavahetuseks hoiukodusse, et ta saaks veel oma armastava hoiuperega ühiseid hetki ja mälestusi koguda. Et need südamed, mis täna purunesid, saaks kild-killu haaval ühel päeval nende mälestuste abil taas kokku.
Täna jättis Triibuliise maise eluga hüvasti.
Nüüd on tema pesakene tühi,
Toidukausid seisavad tühjana
Paikäed igatsevad kõrvetavas valus Triibuliise kõrvataguseid sügama…
Jah, meil on valus. Eriti Triibuliise hoiuperel.
Oleme kirjeldamatult tänulikud Triibuliise hoiukodule, tänu kellele kassitirtsu elu pikenes lausa 5 kuud. Kassitoas ei oleks ta iial nii kaua vastu pidanud, kuid hool ja armastus teevad imet. Aitäh, et ta oma kaitsva tiiva alla võtsite. Meie, ja eriti Triibuliise, ei unusta seda kunagi! ❤️
Aitäh, armas Triibuliise, et olid.
Aitäh, et oma visadusega meid inspireerisid.
Aitäh, et jätsid kustumatud mälestused.
Jää hüvasti, kallis Triibuliise!
Me ei unusta Sind kunagi!
___________________________________________________________________________________________

 

HELL TRIIBULIISE VAJAB HÄDASTI PÄRIS OMA KODUKEST!

Triibuliise jõudis meie hoole alla Harjumaalt Loolt, kus ta juba mõnda aega ühe remondis oleva kortermaja tellingute peal turnis ja akende kaudu korteritesse üritas pugeda. Inimesed hakkasid kassile abi otsima ja nii ta turvakodusse jõudiski.

Triibuliise on kindlasti enne olnud kodukass, kuna on väga sõbralik, rahulik ja inimese lähedust otsiv. Kahjuks tema eelmist kodu me leidnud ei ole ja seetõttu vajaks Triibuliise väga uut kodu või kasvõi hoiukodu.

Meie hoole alla jõudes avastati Triibuliisel kilpnäärme ületalitus, mistõttu vajab ta regulaarset ravi. Rohtu sööb ta ilusti konserviga ning selles osas on tema ravimine lihtne. Kurb on aga see, et turvakodu stressirohke keskkond ei ole seesugusele kiisule õige ning nii ei pruugi tema ravi tulemusi anda. Et Triibuliise ravi oleks edukas, vajab ta hädasti kodu või hoiukodu, kus mõnusas keskkonnas oma tervist turgutada.

Triibuliise on juba varasemalt steriliseeritud, nüüd on ta saanud ka vaktsiini ja kiibi. Turvakodus ootab uut kodu alates 01.07.2022

Kui sooviksid Triibuliisele pakkuda uut kodu või hoiukodu, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.