Pood
0

Kasside Turvakodu

APRIKOOS – 29.07.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Vahetult enne suve saabus turvakodusse imearmas punane kassipoiss Aprikoos. Sekundiga võidab ta alati kõikide südamed, keda enda teel kohtab. Seega me loodame, et lühikeseks jääb ka kassipoisi teekond turvakodus, sest ta lihtsalt peab nüüd ja praegu oma inimesele silma jääma!

Aprikoos on malbe ja hell paikass, kellel on turvakodus olnud väga rasked ajad. Kellele meeldikski elada varjupaigas, kui Sa oled 100% kodukassi eluviisiga? Aprikoos tahaks vaid paitusi, hellitusi ja häid sõnu, aga enamiku ööpäevast veedavad meie nurrikud ju üksinda. Nii kassike muudkui kurvastabki ja ootab neid hetki, kui meie turvakodusse jõuame. Paituste saatel maitseb toit paremini, mida muul ajal ei taheta suu sissegi võtta, paituste ajal hakkab üks suur pesa sõtkumine ning inimese hellituste ajal tundub üldse elu rohkem elamist väärt… Ja meie oleme temaga täiesti nõus! On ju lausa ütlus, et igas kodus ei pea olema kassi, aga igal kassil peab olema kodu! Ehk elu ON ILUSAM kui Sul on oma koduke, oma pere ja igapäevased hellitused!

Meie armas Aprikoos loodab, et ta jääb just SINULE silma! Tule kiirusta nüüd turvakodusse, et sellele väiksele hurmurile oma kodu ja oma süda kinkida. Usu meid, see on Sinu elu parim otsus!

Aprikoos ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Aprikoos on endine kodukass, kes elas koos 10 kassiga. Kahjuks omanik ei olnud võimeline enam kasse pidama, kuna sattus psühhiaatriahaiglasse ja vajas hoopis ise abi. Aprikoos on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 24.05.2022.