Pood
0

Kasside Turvakodu

MUSTIKAS – 07.08.2022

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

INSTA-STAARID KRIIM JA MUSTIKAS OTSIVAD KODU!

No vau, kui paljud meie hoolealused saavad öelda, et nemad on oma noores eas juba Insta-staarid!? Meie vahvad Kriim ja Mustikas on aga just sellise vahva saavutusega hakkama saanud, sest nende hoiukodu on nende tegemisi Instagramis kajastamas. Ava nüüd kribinal-krabinal oma Instagram ning asu Kriimu ja Mustikat jälgima!

Kiisude konto leiad siit: https://instagram.com/kriimjamustikas?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Muidugi ei ole Kriim ja Mustikas niisama otsustanud suunamudijateks hakata. Eesmärk on ikkagi oma vahvaid tegevusi kajastades päriskodu leida! Tuleb ju inimeste südameid mudida, et rajada tee nende südametesse. Ehk siis tuleb ka päriskodu?! Meie usume, et tuleb!

Kriim ja Mustikas on vahvad alla-aastased õde ja vend, kes sügisest meie hoole all kodu ootavad. Kui kassikesed ühe vanatädi hoovist leiti, olid nad veel sotsialiseerimata ja arglikud, aga nüüd on neil selgeks saanud, kuidas käib voodis pikutamine ja päikeselaigus mõnulemine. Ja need paitused, mis veel hiljuti tundusid hirmsad… Häh, käkitegu, mõnusad hoopis! Nii armastavad õde-venda üheskoos hoiuperenaise paitusi lunida, sest teada on ju, et nunnusus viib sihile… No äkki poetatakse miskit maitsvat söögiks!

Kriim ja Mustikas on nii vahva kassiduo, et nad sooviksid leida ühise päriskodu. Seega, kui Sina oled unistanud kahest kassist, kes saaksid kohe üksteisega ideaalselt läbi, siis kingi neile päriskodu!

Kae nüüd Kriimu ja Mustika Instagram üle ning kui Sul tekib selle peale soov neile päriskodu kinkida, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Mustikas on vaktsineeritud, kiibitud, steriliseeritud ja saanud ussirohtu.