Pood
0

Kasside Turvakodu

KUSTI – 02.04.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

KUSTIKENE OOTAB ENDISELT UUT KODU – KAS SINA VÕIKSID OLLA PÄÄSTERÕNGAS?

Nädal tagasi rääkisime kurva loo õnnetust Kustist, kellel oli oma päriskodu, oma südamesõber ja isegi teisest nurrumootoriga sõber, kuid kes jäi sellest päeva pealt ilma. Kusti perenaise tervis halvenes niivõrd, et ta pidi minema oma tütre juurde elama ning kuigi pere teisele kiisule oli seal ruumi, siis Kustike jäi üleliigseks. Kuna meile esitatud abipalvest käis läbi ka eutanaasia võimalus, siis ei mõelnud me hetkegi, kui ulatasime Kustile abikäe. Kahjuks ei olnud meil Kustile vaba hoiukodu ning ka eelmise postituse peale tekkinud paar pakkumist ei olnud kahjuks Kustile sobivad. Nii ta ongi hetkel meie kassitoas ja ootab uut võimalust! 🙏

Ühe kodukassi jaoks on ootamatu varjupaika sattumine täielik tragöödia. Hirm, ärevus, ängistus, kaotusvalu… Need kõik tunded vohavad üle Kusti ja võtavad tema üle võimust. “Mis ma valesti tegin? Kas ma saan veel kunagi kodusoojust kogeda?” mõtleb ta. Meie loodame, et juba varsti saab Kusti uue võimaluse ja leiab endale südamesõbrad. Me ju teame, mis juhtub varjupaigas endiste kodukassidega… Nad satuvad nii suurde stressi, et õigepea võib tervis võtta ootamatuid pöördeid. Seda enam vajame kiiresti Kustile uut kodukest!

Kusti on 10-aastane isane kassipoiss, kes on saanud kõik vajalikud terviseprotseduurid ning on arstide poolt tunnistatud terveks. Kassitoas on ta suures stressis ja peidab end liivakasti taha, kuid sellegipoolest on ta valmis meie paitusi vastu võtma. Päriskodus, kus Kusti saaks kaotusvalust toibuda, on ta kindlasti varsti taas rõõmsameelne kassike. Vaja on vaid seda võimalust – uut kodu ja uut südamesõpra!

📌 Kui Sina saaksid Kustile päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee