Pood
0

Kasside Turvakodu

TOOMAS – 17.06.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

Toomas lahkus kiisudemaale ootamatu terviserikke tõttu 17.06.2022:(

_____________________________________________________________________________________

HURMUR TOOMAS OTSIB HELLA HINGEHOIDJAT! 🥰

Turvakodu kassitoas on aastaringselt poolsada kassikest. Sageli külalised küsivad, kui palju meil siin kassikesi on ja tihti üllatuvad sellise numbri peale. “Kus nad siis kõik on?” küsitakse meie vastuse peale. Aga kui hoolikalt vaatama hakata peidab iga pesa, ronimispuu ja korvike endas mõnda karvapalli. Kes on julgemad, tulevad jalgu hõõruma, kes unistavad oma kodust tagasihoidlikumalt, on pesades peidus. Õnnelikematel, kes saabuvad turvakodu külastama rahulikumal ajal, on õnn näha turvakodus väga haruldasi eksemplare… Üks selliseid kasse on meie kaunike Toomas!

No Toomase kohta võib küll öelda, et tema on tõeline haruldus. Kas see kiisu on ilvese soost või on ta hoopis hüäänidega suguluses? Kust küll tulevad sellise haruldase kasukaga karvapallid? Me Toomase eluloost küll palju ei tea, kuid turvakodus on see karvapall end näidanud kui tagasihoidlikku ja malbet poisikest. Inimesi ta veel pelgab, kuid silmanurgast meeldib temalegi meid vaadata. Küllap alguse asi, sest milline uustulnuk enne meile jalge ette pikali on visanud? Ikka läheb kohanemiseks aega nagu inimestelgi uues keskkonnas!

Meie usume, et Toomases peitub üks tõeline kodukassi ja paimiisu potentsiaal. Vaja oleks vaid hella hingehoidjat, kes Toomasega sotsialiseerimise imelised teed läbi käiks. Kes on kunagi argliku kassi paikassiks saamise teekond pealt näinud, teab, et sellest tänuväärsemat protsessi ei ole! See on lihtsalt nii eriline, milline side tekib kassi ja tema uue usaldusisiku vahel – uuh, võtab lausa südame võbelema!

Tore oleks, kui Toomase kodus ootaks teda ka mõni karvane sõber, sest liigikaaslasega on paikursuseid ju kergem läbida!

📌Kui Sina soovid Toomasele päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Toomas on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 18.03.2022.