Pood
0

Kasside Turvakodu

TAMBET – 03.07.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Liivakasti tagant paistsid kaks hirmunud silma ning kaks lidus kõrva. Selline oli Tambet kui Turvakodusse saabus, väike hirmu täis kassike Ida-Virumaalt, meie tänavapoiss Gavroche.

Tambet oli selline, sest tänaval pidi ellujäämise nimel küünte ja hammastega võitlema. Arvasime et kohanemine võtab kauem aega – kuid kõigi üllatuseks Tambet tegi kiire kannapöörde. Lühikese aja jooksul pärast Turvakodusse saabumist astus ta Paikooli ning sai seal üheks eesrindlikumaks õpilaseks!

Me oletame et Tambetil oli võib-olla kunagi oma kodu, kuid kindlalt ei tea, sest kassipoiss ei taha sellest rääkida. Selle asemel pajatab Tambet hoopis Paikooli lõpuaktusest. “Meil oli pidusöök konservide ja hapukoore kokteilidega ning vabatahtlikud tulid meid õnnitlema. Pidulaua ääres kõik rääkisid millisest kodust nad unistavad; me kõik nutsime natuke, hoidsime üksteisel käppa ja tegime sabakallisid. Seejärel  vabatahtlikud lasid kraanikausi vett täis ja igaüks viskas sinna soovikrõbina et unistused täide läheksid… Me kõik muutusime natuke melanhoolseks…

Õhtu siiski lõppes lõbusal noodil, seltskondliku mänguga. See käis nii et kes suudab vabatahtlikelt poole tunni jooksul rohkem paisid lunida. Noh, mina tulin kolme esimese hulka.”

Turvakodu lisab, et Tambet on tänase seisuga kvalifitseeritud paikass, Inimesega suur sõber, armsa iseloomuga ja täis elulusti. Äkki oled just Sina see kes saab talle kinkida eluaegse kodu, nii et ta enam kunagi ei peaks vaatama maailma hirmunud silmadega?

Tambet on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 06.03.2022. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust e-mailil info@kassideturvakodu.ee