Pood
0

Kasside Turvakodu

EEDI – 07.06.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

KODUOOTAJA EEDI: “OI, VABANDAGE, MA JUST ÄRKASIN!”

Jõulude eel saime teate kümnekonnast karvapallist, kes Ida-Virumaal ühe kohaliku aiamaa valdustes elasid. Neil olid peavarjuks vaid raagus põõsad ja tuuletakistuseks üksteise kohevad kasukad. Selle talve krõbedad talvekülmad ähvardasid võtta nende elud…
Teie abiga saime karvapallid õigel hetkel soojadesse hoiukodudesse, nad kohanesid ja kosusid ning hakkasid ükshaaval päriskodusid otsima. Ka väikene Eedikene on üks karvamaridest, kes sealt kambast päriskodu järele unistab! Tema on jõudnud otsapidi meie kassituppa ning on vaikselt hakanud aru saama, mida see turvakodu täpsemalt tähendab…
Seina peal on pildid koduootajatest…
Kohapeal käib inimesi, kes kasse vaatavad ja mõtlike nägudega kasside üle arutavad…
Vahel keegi läheb ära ja tagasi ei tule… Aga öeldakse, et erinevalt aiamaal elatud elust ei lähe need kiisud kiisudemaale, vaid hoopis päriskodudesse, kus on teenindav personal, keda inimesed armastavad pereks kutsuda… Eedi on hakanud mõistma, et kassikambrites huvilistele meeldima hakkamiseks tuleb silma paista!
“Oi, vabandage, sattusite mulle keset uneaega peale! Mul soeng kõik sassis! Aga ärge pange tähele, kaks kraapsu käpaga ja on karvad ära sätitud.
Mina olen Eedi ja ma vaikselt julgen ka PÄRISKODUST unistada… Tahaks ikkagi teada, mismoodi see eluke seal käib! Kas on tõesti nii hea, kui räägitakse? Et alati on katus peakohal, söögi pärast ei pea muretsema ning ringi kõnnivad kahekäpalised, kes muudkui korrutavad lauseid “Ma nii armastan sind, Eedi” ja “Ma ei kujuta oma elu sinuta ette, Eedike”. Vau, sellist kohta vist ei ole olemas. Või on?
Kui Sa tahaksid mulle näidata, et uhke elu päriskodus on olemas ja mulle igavest kodu pakkuda, siis kirjuta mulle! Mina olen Eedi, ilus poiss parimais aastais! Hetkel veel uje, aga teiste kassidega suur sõber ja heameelega tuleksin koju, kus on teine nurrik ees ja saame koos Sind tundma õppida!”
📌 Eedi ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee
Eedi on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 15.01.2022.