Pood
0

Kasside Turvakodu

SAARA – 11.05.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

SAARA – KASSIKE, KELLEL KASVAS TORU ÜMBER KAELA, OTSIB IGAVEST KODU!

Saara on üks väga õnnetu saatusega kassitüdruk. Ta leiti koos oma poegadega Kohtla-Järvelt ühe garaaži katuselt, kuhu nad elama olid asunud. Seal, lageda taeva all, oli nende jaoks kõige turvalisem, sest maa peal oli liiga palju ohte – isased koduta kassid, lahtiselt liikuvad koerad, pahatahtlikud inimesed… Saara elu ei teinud lihtsamaks ka see, et ta oli juba pikalt elanud kitsa toruga ümber oma kaela. 😢 Ilmselt oli Saara selle pisikese kassina uudishimust kogemata ümber oma kaela tõmmanud ning ise ta oma pead sealt välja ei saanud. Nii sooniski see toru Saarat pikalt. 😢

Nüüd on aga noor Saara tänavalt päästetud ning ta ootab turvakodus päriskodu. Kiiresti on selgeks saanud, et kassitirts oskab olla vaga tänulik turvakodusse saamise üle. Saara teab täpselt, kui hästi konservid maitsevad ning kuidas neid kõige kergemini välja meelitada. Kassike teab väga hästi, et pehmed pesad on tudumiseks kordades paremad kui katus ning mänguasjad… Oeh, päris äge, kui ei pea vahelduseks kuivanud puulehtedega mängima.

Nüüd loodab Saarakene kohata oma elus südamlikke inimesi, kellest võiks saada tema PERE! Oleks ju tore vahelduseks tunda, et Sa oled kogu hingest armastatud ja hoitud ning katusel elamisest saab üks kauge kauge kauge mälestus, mis hästi enam meeles ei taha püsida.

📌Kui sooviksid Saarale kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee

Saara on umbes aastane kassipreili. Ta on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud.