Pood
0

Kasside Turvakodu

SAARA – 21.11.2021

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

See pisike must kiisuhing Saara elas veel mõned kuud tagasi täiesti tavalist kiisuelu. Oma mõnusas kodus, pehmes pesas, oma inimeste paikäte ja hellitussõnade keskel.

Perre sündis aga laps ning Saara elu muutus üleöö. Kui lapse saamine on igas peres oodatud sündmus, siis kahjuks pisike Saara ei osanud selle ootamatu uue olukorraga kohaneda. Väike Saara sattus suurde stressi ning tema jaoks võttis olukord tragöödia mõõtmed. Perel tuli vastu võtta raske otsus – Saaral on mõnes teises peres parem.
Eile saabus Saarakene turvakodusse ning ühes sellega murdus tema pisikene süda…
Kui valus see võib olla…
Kui avastad end olukorrast, mida Sa kunagi ette ei oleks osanud oodata…
Väike Saara on nii murtud, et terve esimese ööpäeva veetis ta oma transpordipuuri kauges otsas. Ta ei puutunud ühtegi sööki, ei käinud liivakastis… Saara tunneb ennast hetkel sellises olukorras, et ta tahaks pigem olemata olla. Kolisime Saara ümber pehmesse pessa, et seal natukenegi kodusemat ja õdusamat keskkonda luua, kuid Saara on endiselt murtud.
Oleme Saara pärast väga suures mures, sest kodukasside jaoks on turvakodusse saabumine suur šokk. Ta keeldub söögist ning elurõõm on tema silmist kadunud.
Jah, Saara maailm kukkus kokku.
Kuid Saara vajab nüüd seda kiiremini teist võimalust!
Koduses keskkonnas saaksime Saara taas sööma, paitusi nautima ning muidugi süütaksime taas tema silmis leegi!
Palun tule kodu kaotanud Saarale appi! Paku talle päriskodu!

📌 Kodupakkumisi ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee