Pood
0

Kasside Turvakodu

KILBIK – 10.02.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS SISSIGA

Turvakodus oleme ikka ja jälle tunnistajaks imedele. No ikka nendele, kui turvakodusse jõuab arglik kiisu, kes esialgu ei endast ega inimestest raske saatuse tõttu suurt lugu ei pea. Aga ühel hetkel, kild killu haaval, hakkab pealispind mõranema ning olemegi tunnistajaks imele!

Nii juhtus ka meie väikese Kilbikuga, kes argliku ja ujedana turvakodusse jõudis. Esialgu kartlikust kassist sai pärast silmaravikuuri suuuuuur paikass. Ilmselt Kilbik märkas, et kardetud silmarohi aitas hoopis enesetunnet parandada ning pärast ravimist saadud konservid ja pehmed paitused olid kordades paremad kui üksinda pesas end peita. Nüüd ongi nii, et kui Kilbik inimest näeb, hakkavad pehmed käpakesed juba tatsuma ning karvapall ei jõua ära oodata, millal paikäed temani jõuavad. Meie arvame, et nüüd on paras aeg, et Kilbik läheks paitusi nautima hoopis päriskoju!

Kilbik saab hästi läbi teiste kassidega, kuid sobib ka üksikuks kassiks. Nagu öeldud, peab ta väga lugu paitustest, seega on pehmed paikäed kodus väga olulisel kohal!

Kui Sina sooviksid Kilbikule päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kilbik on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab ta uut kodu alates 29.10.2021.

Vaata videot Kilbikust siit