Pood
0

Kasside Turvakodu

ASTRA – 06.01.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Astra riputas parajasti valget põllekest ja sokke puuri varbade peale kuivama. kui tulid kahejalgsed külalised. Kähku sidus Astra põlle jälle ette, tõmbas sokid jalga, sikutas käpaga teki siledaks ning ruttas puuri uksele külalisi tervitama.

Nagu kõik uustulnukad Turvakodus, veetis Astra ettenähtud aega individuaalses puuris, et uute oludega kohaneda. Vabatahtlikud panid tähele, et kiisuneiukese puur oli alati eeskujulikult puhas: tekil polnud ühtki puru, põrandal ühtegi maha aetud krõbinat ega pelletit. Kui keegi puuri ette seisma jäi, ruttas Astra otsekohe külaliste meelt lahutama, arendades elegantset nurrukeelset vestlust. Meie meelest Astra käitus täiesti nagu glamuursest seltskonna-ajakirjast välja astunud ideaalne koduperenaine!

Terve Turvakodu imetleb Astra loomupärast andekust, sest siiani ainult Kohtla-Järve tänavatel elanud nurrikul on täiusliku kodukassi omadused. Kiisutüdrukule väga meeldib inimestega suhelda; ta otsib lähedust, lubab lahkesti pai teha ning paistab silma üliviisaka käitumisega. Enamus tänavalt tulnud kasse astub kõigepealt Paikooli, kuid Astrale oleme Kvalifitseeritud Kodukassi diplomi juba kätte andnud.

Paisid läheb Astrale vaja suurel hulgal. Kui päeva norm täis ei ole, võib isegi söögiisu langeda ning kassike poeb nurka mossitama. Õnneks kiiresti tehtud pikad paid aitavad: hea isu tuleb tagasi ning nurruke ruttab pooleli jäänud õhtusööki nautima.

Kui otsid endale seltsiliseks suhtlemishimulist paimaiast nurrumootorit, siis väike armas Astra on õige kass Sinu jaoks!

Astra on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 29.10.2021.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.