Pood
0

Kasside Turvakodu

URSULA – 05.03.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Ma tean mida te mõtlete. Selline pisike kassinääps, näost näha et redutab päev otsa puuride all. Kuid esimene mulje on petlik! Ma käin tegelikult Paikoolis. Muidugi olen veel arglik, aga Inimest uurin hoolega, aeg-ajalt luban juba pai teha …

Paikoolis sain hiljuti isegi kiita oma teadmiste eest. Meil ju lisaks paiteemale on ka muud ained mis räägivad Inimese ja Kassi suhetest. Õpetaja Proua Triibik on hirmus range – algul ma ei julgenud tunnis üldse käppagi tõsta. Kuid ühel päeval tuli õpetaja ise minu juurde ja küsis: “Noh, preili Ursula, vastake: miks kõnnivad inimloomad tagakäppadel?” Oih, mul oli just sel päeval kodutöö tegemata! Nurrud läksid suus sassi!

Aga siis tuli meelde kuidas Kohila kassikoloonias inimloomad meile toitu tõid: krõbinakotid rippusid esikäppade küljes. Nii ma siis pakkusin: “Inimesed kõnnivad tagajalgadel et esikäpad oleksid vabad kiisude abistamiseks?” Arvasin et saan kahe, kuid õpetaja nägu läks hoopis naerule. Ta ütles: “Tubli tüdruk! Jätke kõik meelde: juba ürgajal hakkasid inimesed käima tagajalgadel – selleks et kasse paremini teenendada.” Mul kõrvad lausa õhetasid kiitusest… Ning Paikoolis käin kindlasti edasi.”

Turvakodu lisab: Kohila kassikolooniast pärit Ursula on õrnaloomuline armas kiisutüdruk kes vajaks hella ja kaitsvat kodu. Ta teeb inimesega suhtlemisel iga päev edusamme ning tõepoolest lubab juba aegajalt pai teha. Me ei näe ühtki põhjust miks temast ei peaks saama imetore “pere pesamuna” kodukiisu. Tulevaselt Oma Inimeselt palume kannatlikkust ja mõistvat suhtumist et kassike saaks talle sobivas tempos inim-maailmaga kohaneda.

Ursula on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 08.10.2021. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee