Pood
0

Kasside Turvakodu

KIISU-KATA – 11.04.2022

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

ELAV IME – KAHENÄDALASELT RASKE VIIRUSE LÄBI PÕDENUD KIISU-KATA OTSIB IGAVEST KODU! ❤️

Ikka räägitakse seitsmest maailma imest. Meil on teile näidata täieõiguslik kaheksas maailma ime! See imearmas tilluke karvapall on meie Kiisu-Kata, kes elas vaid kahenädalaselt läbi midagi, mida sageli isegi täiskasvanud kassid üle ei ela…
See oli augustikuu, kui Kiisu-Kata koos ema ning õdede ja vendadega ohtlikus seisus abi vajas. Loomakliinikus tuvastati neil eluohtlik parvoviirus, mis nende, tänavalt saabunud, äsja sündinud ja vaktsineerimata kasside jaoks tõotas kõige halvemat…
Siiski, ei arstid ega meie andnud alla. Kuigi pika võitluse käigus lahkusid Kiisu-Kata kolm õde-venda igaveseks, siis Kiisu-Kata ja tema emme jäid ellu. See on sõna otseses mõttes ime, et nii pisike ja praktiliselt immuunsuseta kassilaps ellu jäi.
Meie väikene ilmaime on nüüd valmis päriskoju minema. Raske haiguse tõttu on tal tüsistusena tekkinud püsiv neuroloogiline kahjustus – kiisutirts tudiseb. Arstide sõnul saab karvapall elada tavalise kiisu elu ning otseselt see tema toimetamisi ei sega. Meie loodame, et see ei sega ka SIND ja just Sina soovid talle oma südame kinkida!
Meie väikene pehme ja nunnu Kiisu-Kata otsib päriskodu! Kui Sina sooviksid ta enda tiiva alla võtta ja igavest kodu kinkida, siis kirjuta meile!

Sinu kirja ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee