Pood
0

Kasside Turvakodu

ANDU – 21.12.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

PAIMAIAS HURMUR ANDU OOTAB PÄRISKODU!

Kui ühe eramaja peremees hommikul välja astus avastas ta, et aeda on ilmunud valge maniski, koheva saba ja väikese kohvriga härrake.

“Et… ma siis kolisin sisse,” teatas Andu süütult silmi pilgutades. “Pargipõõsa all kinnisvaraturul öeldi et teie kinnistu on minu jaoks kõige sobivam.” Andu sobras kohvris. Selles olid kuivanud lehed, kastanimunad, pooleldi näritud silk ja mõned vihmaussid. “Lehed ja kastanid korjasin sügisel pargist oma tulevase kodu kaunistamiseks,” naeratas Andu vabandavalt. “Ahjaa, vihmaussid on külakostiks.”

Andu sobras veel ning tõmbas välja lepalehe millel oli rida käpajälgi. “Minu CV,” selgitas ta ning veeris: “Andu, elukutseline  kodukass, vallandatud teadmata põhjustel. Kutseoskusteks märgib julge, sõbralik, seltskondlik. Isikukirjeldus: hea isu ja pikk kohev saba. Noh, kas võtate mu endale?”

Andu vaatas majaperemehele ärevalt otsa. Too neelatas ning vahetas omakorda pilke perenaisega. Ei saanud ju Andukest tagasi tänavale saata, kuid kassi endale võtta polnud perel võimalik. Nii võetigi ühendust Turvakoduga.

Andu on Harjumaalt leitud endine kodukass, varasemat omanikku ei õnnestunud tuvastada. Kõik tema CV-s kirjeldatu on sula tõsi: meie kandidaat on täielikult kvalfitseeritud et otsekohe asuda Ideaalse Kodukiisu ametisse.

Pildile jäi Andu nukrate silmadega, ning kas saab teda süüdistada? Nurruke on hakanud endas kahtlema, sest hoolimata vaprusest ja ettevõtlikkusest pole siiani suutnud leida alalist töökohta…

Ehk oled just Sina see kes suudab meie ettevõtliku härrakese silmad taas särama panna ning kinkida talle alaline kodu, mida ta nii väga väärib? Kui otsid ideaalsete omadustega kodukiisut, siis Andukene on kass Sinu jaoks!

Andu on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.