Pood
0

Kasside Turvakodu

KÜPSIS – 29.12.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Väikse Küpsisega kohtusime siis, kui ta oli alles tibatilluke kassitirts – hell, habras ja valmis maailma avastama. Õigepea läkski väike tiiger päriskoju ning elas seal mitu aastat. Üheskoos kasvati, õpiti, uuriti maailma ja avastati uusi asju. Ühel päeval aga pere elukorraldus muutus. Perre saabus väike laps ning Küpsis ei suutnud lapsega leppida. Nüüd on Küpsis turvakodus, et leida endale uus ja talle sobiv päriskodu.

Kui esimest korda Küpsisega aastate eest kohtudes teadsime, et leiame talle kiiresti kodu (pakuvad ju kiisupojad kassivõtjatele suurt huvi), siis nüüd oleme hoopis murelikud… Paariaastane emane kiisu satub turvakodusse keset sooja suve ja kassipojahooaega – sellesse lausesse on juba nii palju raskendavaid faktoreid seatud. Õnnetu hingega Küpsisel tuleb võistelda tillukeste kassipoegadega, inimeste suve- ja reisiplaanidega, mis raskendavad Küpsise koduleidmist.

Kuid me ei kaota lootust Küpsisele kiiresti kodu leida!

Küpsis on väga paimaias kiisutirts, kes väga ootab inimese paitusi ja lähedust. Turvakodu kassituppa sattumisest on ta suures segaduses, sest on ju pisikesest peale päriskodus elanud. Ta tahaks palju rohkem lähedust ja paisid, kui meie jõuame pakkuda. Ainuüksi tema lähedale minekust hakkab Küpsis nurru põristama ja ootab lähedust.

Kui Sinu suveplaanidesse mahub kassivõtt ja näed end tulevikus pikaajalise kassiomanikuna, siis Küpsis ootab Sinu kirja!

Ta on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.