Pood
0

Kasside Turvakodu

MIRRU – 09.09.2021

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

KODUTA JÄÄNUD HALLU JA MIRRU VAJAVAD VÄGA UUT PÄRISKODU!

“Mirru, ma kardan! Mirru?!”
“Jah, ma olen siin. Nii hirmus on. Kus me oleme?”
“Ma ei tea…. Tahaks oma lemmikpessa peitu.”
“Oeh, Hallu. Ma nii kardan.”
Hiljuti jõudsid meie hoole alla endised kodukassid Hallu ja Mirru. Õnnetud veidi alla kaheaastased õde ja vend, kes ootamatult koduta jäid. Hetkel on Hallu ja Mirru meie kassitoas, kuid nende jaoks on uus elukorraldus väga suur šokk.
Hallu ja Mirru on terve oma teadliku elu elanud päriskodus. Nautinud hõrku sööke, pehmeid paikäsi ja teineteise seltskonda. Nüüd on nad aga ootamatult jäänud koduta ning sattunud turvakodusse. Kuhu edasi? Mida teha?
Kodukassidel on turvakodu keskkonnaga väga raske harjuda, seetõttu loodame, et just SINA tõttad nüüd ja praegu neile appi! Hallu ja Mirru vajavad väga uut päriskodu ning kindlasti soovivad minna sinna üheskoos. Nad on juba ilma jäänud kõigest tuttavast ja harjumuspärasest, me ei saa neid omavahel lahutada.
Hallu ja Mirru on paimaiad ja sõbralikud kassid, kes on sündinud 1. juunil 2019. Vaevu alla kaheaastased kassikesed on ootamatult jäänud koduta ning peavad tundma seda südamevalu, mida me ühelegi kassile ei soovi. Tule sina ja ulata neile abikäsi!

Kui Sina saaksid Hallule ja Mirrule päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee