Pood
0

Kasside Turvakodu

SKIPPER – 10.04.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Hei,” ütleb Skipper. “Tulin jälle…paisid küsima. Ega sul üle ei ole? Noh, ma võtan kõik ära mis saada on. Ja ma vaatan et kaenla-alune on sul ka tühi? Tühja kohta ei saa lasta raisku minna! Ma siis ronin sulle kaissu. Tahad võimelda ja käteringe teha? Aga ega mina sind ju ei sega. Tee julgesti, ma vahepeal tukastan sinu kaenla all…”

“Ütle ausalt Skipper,” küsis kord üks vabatahtlik, “ kas sulle meeldiks et inimene oleks ühtlasi ka känguru kes sind kogu aeg oma kõhutaskus kaasas tassiks?” Skipper sügas käpaga kukalt. “Err…jah, võiks küll olla känguru. Kas sa tunned mõnda känguru-inimest? Tutvusta mulle!”

Kuid muidugi ei maksa arvata nagu oleks Skipper tüütu või pealetükkiv. Kaugeltki mitte! Tema lihtsalt annab teada et on sinu sarmikast seltskonnast alati huvitatud. Meie arvates on see väga nunnu omadus moodsas ühiskonnas kus keegi oma tundeid ei näita.

Skipper on ülimalt sõbralik pai- ja kaisukass kes oskab ka väga kenasti hoolitsuse ja tähelepanu eest tänulik olla. Kassike mõistab seda hinnata, sest tema varasem elu polnud kerge: tal oli küll elukoht, kuid see oli “kõver” kodu. Skipper elas koos üheteist saatusekaaslasega inimese juures kes nö “kogus” kasse, kuid ei taganud nende heaoluks vajalikke tingimusi.

Sellest hoolimata Skipper usaldab inimest. Uue isikuga kohtudes läheb tal natuke aega harjumiseks, ent kui nurruke on kahejalgse omaks võtnud, hakkavad peagi avalduma kõik tema armsad pai- ja kaisukassi omadused.

Väike vahva Skipper on tõeline nunnupall. Ta on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.