Pood
0

Kasside Turvakodu

PURAVIK – 24.08.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kõigepealt vaata kõrvalt portfooliost, kuidas vahva sell Puravik kahejalgsega patsi lööb. Kiisuhärra pilk samal ajal saadab telepaatilise sõnumi: “Teeme ära, eks ole! Uus kodu mulle üks-kaks-kolm, viuh ja vops, tuhk ja tolm!”

Ka meie loodame et kodu leidmine hr. Puravikule läheb kiiresti. Nii nagu priske puravik metsas on ahvatlev saak seeneküttidele, samamoodi neljajalgne Puravik on ihaldusväärne kandidaat neile kes nurrumootorist sõpra otsivad.

Puravikust saaks kahtlemata Sõber suure algustähega. Tegemist on superseltsiva pailembese kodukassiga kes lisaks sellele on ka julge ja hakkaja. Puravik leiti Kohtla-Järve tänavatelt ning me ei saa üldse aru kuidas ta sinna sattus – muhe kassihärra ise selleks kindlasti põhjust ei andnud!

Hoolimata tänavaelu-vintsutustest on Puravik jäänud optimistiks: tema vaatleb elu alati kaptenisillalt. Kui päris-silda käepärast ei ole, hopsab ta selle asemel mõne vabatahtliku õlale ning suunab pilgu julgelt tulevikku, uusi plaane sepitsedes.

Sihikindla hr. Puraviku plaanide hulka kuulub muidugi ka range dieet: härra tahab üle tulevase kodu läve astudes atraktiivne välja näha. Ei, ei, te saite valesti aru, Puravik ei propageeri enese näljutamist: tema soovib kilosid juurde lisada et taastada sulnist pontshiku kujulist figuuri. Tänaval hulkudes kaotas hr Puravik hulga väärtuslikke volüüme – kuid nüüd tegeleb edukalt oma loomupärase mõmmik-kassi välimuse taastamisega. Oma ilunippe lubas ta jagada ka peatselt ekraanidele tulevas fitness-videos  “Hr. Puraviku kohevate volüümide saladused.”

Kui sooviksid oma ellu ülimuhedat paimaiast kaisumõmmi, tule Puravikku vaatama! Härrake saab hästi läbi ka teiste kassidega. Rutake, enne kui teised “seenelised” Puraviku oma transpordi-korvi tõstavad!

Puravik on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 26.03.2021. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee