Pood
0

Kasside Turvakodu

HIIRETIPS – 18.12.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Hiiretips läks putru keetma, tippa-tappa tibule! Kas Sina tahaksid olla Hiiretipsu tibu?

Väikene Hiiretips on Tallinna kesklinna tänavatelt leitud veidi üle 1-aastane kass. Tänavaelu on teinud pisikese kassitüdruku ettevaatlikuks ning inimesi ta veel kardab, kuid meie otsimegi nüüd inimest, kes Hiiretipsule enesekindlust süstiks ja väiksest hallist Hiiretipsust enesekindla kassipreili vooliks!

Hiiretips saabus meie hoole alla vaid pooleaastasena. Kahjuks avastasime, et noorele eale vaatamata oli kassitirts juba tiine. Ise alles beebi ja juba beebiootel. Nüüdseks on Hiiretipsu lapsuke suureks kasvatatud ja päriskoju saadetud. Ainult kassitirts ise otsib veel oma SÜDAMESÕPRA!

Hiiretips on noor ja lustlik kassipiiga, kes armastab väga mängida ja teiste kasside seltskonda. Loodame, et Hiiretipsu uues päriskodus on ka mõni sõbralik ja paimaias nurrik, kes oleks noorele Hiiretipsule eeskujuks. Üksteise pealt on ju tore kombeid õppida – nii mänge, väikseid krutskeid kui ka inimesega suhtlemist. Oleme kindlad, et järjepideva sotsialiseerimise tulemusel on Hiiretips juba õigepea paikass, kes meile päriskodust kelmikaid uudiseid saadab! Vaja on vaid… SIND!

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.

Hiiretips on vaktsineeritud, steriliseeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu. Turvakodus ootab ta kodu alates 16.06.2021.