Pood
0

Kasside Turvakodu

TOMMYBOY – 15.02.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

VÄIKE TOMMY ON NII ÕNNETU – MIKS KEEGI TALLE KODU EI KINGI?

Ühel õhtul käis turvakodus mitmeid kiisuhuvilisi. Paitati ühte ja teist, imestati kolmanda ja neljanda kauniduse üle. Kiisud siblisid siin ja seal, hõõrusid vastu jalgu ja toksasid peaga vastu paikätt. Nende seas ka meie Tommy, kes armastab paitusi ja lähedust.
Kui külalised olid lahkunud, leidsime Tommy nukralt tukkumas. See oli nii südantlõhestav vaatepilt… See, kuidas kiisu oli endast andnud kõik, et silma jääda, kuid siiski seekord tema inimest turvakodus ei olnud.
Selline vaatepilt rebib meil südamed seest. Me ei kujuta ette, mida võib tunda väike Tommy, kui nädalast nädalasse loodab, et nüüd on tema viimane nädal turvakodus, ent ometi ootab ta siiani. Kui kaua see tilluke süda jaksab neid kaotusi vastu võtta?
Hea sõber, ehk oled Sina see, keda Tommy on kogu see aeg oodanud, kuid kes lihtsalt pole veel temaga kohtuma jõudnud? Tommy ootab Sind kannatamatult! Sellel väiksel kassipoisil on lihtsalt parim süda sees! Ta võib koguaeg Sul tagasihoidlikul moel kannul kõndida, et siis ühel vabal hetkel Sinult pai napsata! Kui kuhugi istud, võib ta ühe hüppega olla Sinu süles nurrumas, sest koos veedetud aeg, on tema jaoks kõige imelisem.
Kui Sina võiksid olla see, kes Tommyle kodu mingib ja tema südames taas leegi särama lööb, siis ära enam oota! Tommy on liiga kaua oodanud, et Sinuga kohtumist edasi lükata!

📌 Kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Tommyboy on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 11.03.2021.