Pood
0

Kasside Turvakodu

VUSLIK – 14.03.2021

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

“Tere, meie oleme õde Vuslik ja vend Suslik, kaks väikest kassi Põltsamaalt. Alguses me tükk aega ei julgenud püügipuuri minna sest oleme kuulnud et kõiki kahejalgseid ei saa usaldada. Aga siis tutvusime endise tänavakassiga kes ütles et Turvakodu puuri võib küll minna – tema läks hulk aastaid tagasi ning nüüd on kodu-omanik ja kamandab kahte inim-teenrit. Ja siis me läksimegi, võtsime üksteisel käpast kinni ja panime silmad kinni. Haarasime üksteisel ümbert kinni kui puuri uks klõksti tegi… Järgmine mälestus oli see et olime juba soojas toas, matsutasime konservi ja…

Ja muidu on kõik üldse hästi, teenrid teevad korralikku tööd ja…  Aga meil on üks hiigelsuur palve, suur nagu Kuu taevas… Me väga paluks et saaks päris-koju minna koos. Me ei tahaks kohe üldse üksteisest lahku minna…”

Turvakodu lisab: Ka meie väga sooviks et õde-venda saaksid minna ühisesse kodusse kui vähegi võimalik – väiksekesed hoiavad üksteisest kõvasti kinni, hirmus kahju oleks neid lahutada. Tütarlaps Vuslik on malbe iseloomuga;  neist kahest esialgu arglikum ja tagasihoidlikum. Tema on meie väike õrn lumehaldjas. Noormees Suslik on julgem, hakkajam ja mänguhimulisem; jookseb juba inimesel sabas, uurib ja sehkendab. Tema on meie väike vigurvänt.

Mõlemad nurrikud teevad inimesega suhtlemisel pidevalt edusamme. Arvame et arenemisel usaldavaks paikassiks ei tohiks kummalgi probleeme tekkida, sest nad sattusid inim-maailma sotsialiseerimise jaoks õiges eas. Kiisulapsed vajavad vaid kannatlikkust ja mõistvat suhtumist nagu kõik tänavalt tulnud nurrikud. Vuslik ja Suslik muide kirjutasid Väikeste Kasside Soovihaldjale ka luuletuse. Siin see on.

Oleme kaks väikest kassi,

me ära mahuks kohvitassi.

Soojas toas kõik on parem,

meil sabad härmas olid varem.

Oi, konserv, see maitseb hea,

pehmel padjal puhkab pea.

Meil on jäänud vaid üks soov:

kui saaks vaid Koju üheskoos!

Mõlemad on vaktsineeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu, enne uude koju minekut saavad nad steriliseeritud / kastreeritud. Kui sooviksid neile kodu pakkuda, palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.