Pood
0

Kasside Turvakodu

PILVI – 14.02.2021

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Agentuurid kes otsivad töötajaid kodukiisu ametikohtade täitmiseks läksid pöördesse kui kuulsid meie Pilvist. Nad pakkusid meile mitu tünnitäit krõbinaid altkäemaksuks et nurrikut endale saada. Aga ega meie rumalad pole et taganõutud spetsialiste teistele anname!

Tänavalt leitud preili Pilvi on nimelt erakordne talent. Kuigi nurrik kogu oma varasema elu elas kodutu kassina, meie hoiukodusse sattudes hakkas andekas neiu otsekohe käituma nagu kõrgharidusega spetsialist kodukiisunduse erialal.

Pilvi on nagu pildiraamatust välja astunud ideaalne kass: tal on ainult voorused, puudusi aga ei ole üldse. Meie kiisupreilil ei ole kunagi sellliseid vabandusi:  ma ainult natuke kraapisin sinu diivani seljatuge; ma ainult vaatasin kala sinu taldrikul, mina ei tea kuhu see kadus …

Miks? Sest hea tüdruk Pilvi taolisi asju lihtsalt kunagi ei tee! Tema vangutab pead kui kuuleb et teised nurrikud on koerustükkidega hakkama saanud. Pilvikene on vanamoodsa kasvatuse saanud kassineiu kes Inimese kodukorda austab!

Lisaks sellele on Pilvi supersõbralik cum laude diplomiga pai- ja sülekiisu. Isegi öösel tahaks nurruke Oma Inimese lähedal tudida; kui lubatakse, siis võibolla koguni kaissu pugeda!

Noh, kas suudate uskuda et selline aare, kõrgelt haritud kodukiisu eriala spetsialist leiti Ida-Virumaa tänavatelt koos poegadega? Meie küll ei suuda Pilvit kujutleda mujal kui mõnes kenas elutoas pehme padja peal peesitamas! Kassike muide sobib suurepäraselt ka vanemate inimeste kodusse.

Pilvi lapsed on juba kodu leidnud ja nende eeskujulik emme ootab nüüd oma õnnepäeva.  Kui Pilvikene Sinu tähelepanu äratas ning sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee