Pood
0

Kasside Turvakodu

KATA – 05.03.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

KATA – ARMAS KASSITIRTS OMA KODU OOTEL

 “Ei tea mis täna telekast tuleb? Seriaal? Või hoopis kokandus-saade? Noh, mina olen valmis, hakkame vaatama. Kanali võid sina valida, puldi pärast ma ei kakle. Aga samas olen sinu jaoks kogu aeg olemas, mina ei hakka mobiiltelefonist sõnumeid lugema ega Facebookis surfama. Olen  KOOS sinuga, poen sulle külje alla; ei peagi midagi erilist tegema, tore on lihtsalt niisama sinu kõrval pikutada. Ruuduline pleed. Diivan. Kena hubane tuba.”

Seda ütleks tõenäoliselt Kata kui ta oleks Sinu kass. Triibik kassineiu saabus meie juurde Viimsi kolooniast. Tänavaelu minevikust hoolimata nurrik on inimese suhtes väga sõbralik ja uudishimulik: arvame et “diplomeeritud” paikassiks saamisega ei tohiks probleeme tekkida.

Kata puhul on raske valida, millist sõna kasutada tema iseloomustamiseks, kas “muhe”, “mahe” või “malbe”- sest meie meelest sobivad kõik. Lisaks sellele on kiisuneiu tõeline kaunitar: võiks arvata et kunstipärane triibumuster tema kasukal on tellimustöö mõnelt eesti graafikult.

Kui see muhe-mahe nurrik-neiu Sulle silma hakkas, tule teda vaatama! Kata sobiks rahulikku kodusse kus ei ole väga väikseid lapsi. Vanemate laste olemasolu ei ole probleemiks.

Kata on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Uut kodu ootab alates 14.05.2020.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.