Pood
0

Kasside Turvakodu

ÕNNESEEN

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

SURMASUUST PÄÄSTETUD ÕNNESEEN OTSIB UUT KODU!

Õnneseen on pärit ühest Harjumaa külast, kus igal kevadel sünnivad uued kodutud kassipojad ning igal talvel hulk uustulnukaid ja nende issisid-emmesid lahkub Kiisudemaale. Kahjuks see pole ainus koht Eestis kus seda peetakse  “asjade loomulikuks ringkäiguks”. Õnneseent peeti ka juba “minejaks”, keegi ei arvanud et ta talve üle elab.

Üks inimene aga kellele kassipoiss oli silma jäänud, ei suutnud enam “asjade loomuliku käiguga” leppida. Ta võttis meiega ühendust ning Õnneseen toodi kliinikusse. Kassipoisi seisukord oli väga vilets: verenäitajad olid korrast ära, suust tilkus mäda. Õnneks ravi toimis ning nüüdseks on kassike niipalju kosunud et saime ta tuua Turvakodusse.

Õnneseen ei ole veel “paikursustele” astunud kuid me ei tahaks et tema adopteerimine selle taha pidama jääks. Meie kogemuse põhjal enamus tänavalt tulnud kasse avab headuse ja armastuse peale oma südame ning oma kodus läheb inimesega harjumine alati kiiremini. Õnneseen vajaks rahulikku ja hella kodu võimalikult kiiresti sest on nii palju vintsutusi läbi elanud.

Õnneseenele otsa vaadates teame et ka tema sees on peidus Paikass – Neljakäpaline Hingeke kes tahab anda ja vastu võtta armastust. Kunagi oli ka Õnneseen armas kassipoeg, kellest normaalsetes oludes oleks algusest peale saanud usaldav sülekass. Polnud tema valik sündida maailma kus kodutud loomad sageli võrduvad prügikasti kõrval vedeleva rämpsuga.

Äkki oled just Sina see kes saaks aidata Õnneseent tema teekonnal Paikassiks? Õnneseen vajab väga Inimese armastust, hoolimata sellest et tal oma südame avamisega võib aega minna: kassike palub tulevaselt Oma Inimeselt mõistmist ja kannatlikkust. “Kogenud kodukiisu” olemasolu tulevases elupaigas oleks abiks: Õnneseen saaks eeskuju najal õppida.

Õnneseen on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 10.11.2020. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee