Pood
0

Kasside Turvakodu

PIIBE – 18.03.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Turvakodusse on saabunud kõikvõimalike väljaannete piltnikud ja paparatšod. Homsed ajalehed ilmuvad mitmekordses trükis, sest kõige kuumemad uudised lubavad enneolematut ajalehtede müüki. Ah, et mis on siis turvakodus juhtunud? Eks ikka see, et meie väikene Piibe astus Paikursustele! Oh, välk ja pauk, nüüd alles hakkab kõmu ja klatši tulema!

Kui Piibe Paikursuste dokumendid sisse andis, ei suutnud me oma silmi uskuda. Kas tõesti oli Piibe nüüd võtnud julguse kokku, et paidiplom saada? Mis siis oli muutunud? Piibe ei hakanud pikka kommentaari jagama, ta vihjas vaid kõige loogilisemale… “Tead, kui pikutad päevast päeva kirjutuslaua peal pesas ja oled IGA VIIMSE loovutuslepingu sõlmimise tunnistajaks, siis ühel hetkel tekib mõru maitse suhu küll. Vaatad neid paikäe ümber tiirlejaid, kes üksteise järel kodutee käppade alla võtavad ja lihtsalt nutt tuleb peale. Millal võiks minu kord olla? Siis saingi aru, et aitab pesas kükitamisest. Magava kassi suhu hiir ju ei jookse ja niisamuti ei tule ükski südamesõber minuni, kui ma end nähtavaks ei tee. Pean nüüd kogu julguse kokku võtma, iga päev samm sammu haaval paitusi aina rohkem nautima ja ükskord selle päriskodu ka leidma. Ma ei usu, et ma oleksin grammigi kehvem kodukass kui mõni teine, kes siit turvakodust kodu on leidnud!”

Meie ka ei usu, et Piibe oleks kuidagimoodi vähem kodukass kui mõni teine ning temagi väärib sama palju oma päriskodu ja isiklikke südamesõpru. Piibele meeldivad ka väga teised kassid, seega oleks ta imeliseks täienduseks perre, kus juba mõni kassike ees ootamas!

Piibe on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Uut kodu ootab Piibe alates 01.11.2020.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.