Pood
0

Kasside Turvakodu

BRONTO – 12.11.2023

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Oeeeeh, kas Sina oled ka mõmmikkasside fänn? Meie oleme! ‍♀️ Meie oleme muidugi nüüd suure probleemi ees, sest turvakodus ootab päriskodu Bronto, kmh, tähendab, mõmmikkasside kuningas!

Kui Bronto turvakodusse jõudis, siis võttis meil ikka pea hetkeks ringlema… Õhku jäi väheks, silmad hakkasid värelema ja tekkis minestuse tunne. See oli sarnane olukord nagu siis, kui Harry Potteris dementorid tulevad. Ehk et Sa ei pruugi veel teadagi, et Bronto on lähedal, aga Sa juba tunned seda! Õnneks oleme meiegi õppinud, kuidas Bronto läheduses käituda… Muidugi mitte kuigi edukalt. Korra vaatame kassipoisile silma ja jälle oleme tema lummuses! 

Bronto ise veel oma väge ei mõista. Tema leiab, et ta on üks saamatu, soovimatu ja eesmärgitu olend siin maa peal… Ta ju sündis tänavakassina, elas terve oma senise elu tänaval ja alles nüüd kohtab turvakodus hoolt ja headust. Meie üritame Brontole iga päev näidata, milline vägi temas peidus on ja kui suur potentsiaal tal on! Me juba unistame sellest päevast, kui saame Brontost kodu-uudiseid ja kassipoiss oma perel voodis kaisus magab!

Et see unistus täide läheks, vajab tagasihoidlik Bronto endale südamesõpra, kes temas julguse ja usu sütitaks! Turvakodusse saabus ta 30.04.2020.

Bronto ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee