Pood
0

Kasside Turvakodu

PAULUS – 05.04.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

PAIMAIAS PAULUS OTSIB OMA PEREKONDA!

“Kallis jõuluvana,” dikteeris Paulus. Seejärel ta peatus et mõtteid koguda ning näris pastaka otsa mida hoidis läkitust üles tähendav vabatahtlik. “Ühesõnaga, jõuluvana, palun too mulle isiklik paiteenendaja nimega Oma Inimene. Aga pane tähele et sa mingit laiskvorsti ei too, sest mina olen paiteenuse suurtarbija ega salli haltuurat silmaotsaski. See teener peab olema usin ja motiveeritud ning minu käsutuses 24/7.  Tervita põhjapõder Rudolfit ja ütle et ta kiiresti kappaks sest ma olen sünnist saati elanud ilma isikliku paiteenuseta. Kui kaua peab üks väike kiisu sellega leppima?”

Turvakodu lisab: Paulus on pärit suurest Kohtla-Järve kolooniast, kuid eelmises elus on ilmselt olnud kodukass, sest tahab hirmsasti inimesega suhelda, lunib paisid ning tükib sülle. Kuulub kaheldamatult hurmurkiisude kategooriasse,  haruldaste öökull-kasside alaliiki. Kui Paulus oma ümmarguse peakese küljele kallutab, suuri silmi pilgutab, puhevil kraed kohendab ja koheva sabakesega vehib – noh, siis läheb nunnumeeter krõksti kakti.  Järeldus: Turvakodusse on saabunud järjekordne nurrumootorist südameteröövel.

Äkki oled just Sina väikese Pauluse suur jõulukingitus, isiklik paiteenendaja Oma Inimene? Paulus on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 06.10.2020. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.