Pood
0

Kasside Turvakodu

NUKUKE – 13.11.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

KAUNIS NUKUKE OTSIB PÄRIS OMA KODUKEST!

“Seda et… kus siin paisid antakse? Ma võtaks paar kilo. Ei, no mis sest paarist kilost ikka saab. Andke kohe viis. Ja siis veel viissada grammi peale. Noh ja kui juba shoppamiseks läks, ma võtaks veel seitse kilo süles lebotamist, kolm kilo kõrva tagant kõhvitsemist ja kümme kilo sõprust Inimesega. Veelgi parem, ma võtan terve Kodu Paketi. Pangalaenu võtan Turvakodu köögist, Krõbina Fondist. Sissemakse teen kohe, annan viis krõbinat oma hommikusöögist.”

Sellise sissekande tegi meie nurrukeele tõlk Turvakodu Avalduste Raamatusse, kui Nukuke meie hoole alla saabus. Leidsime kassitüdruku hulkumas Narva tänavatel ning oleme kindlad, et ülisõbralikul väikesel hellituste lunijal oli kunagi olemas päriskodu.

Kiisuke ei osanud täpselt seletada, mis endisest kodust sai, aga ta on väga huvitatud sellest, et leida endale ruttu uus ja õige Oma Inimene. Iga päev ilmub väike käpake Turvakodu maaklerite põlve peale ning paar küsivaid silmi nõuab : “Kas mulle on juba tulnud Kodupaketi pakkumisi? Kas minu postkastis on kirju?” Ning kui Turvakodu uks käib, jookseb Nukuke vaatama: “Kas ta juba tuli? Minu tõeline ja igavene Oma Inimene kes mind kunagi tänavale hulkuma ja külmetama ei jäta?”

Meile näib, et väikesel inim-lembil kassipreilil on olemas kõik omadused, et kasvõi homme kodukiisu ametisse astuda. Mainime vaid, et tegemist on õrna ja hellaloomulise kassipiigaga ning ta vajab samasugust hella ja kaitsvat kodu.

Nukuke on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 10.10.2020. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.