Pood
0

Kasside Turvakodu

ANGOORA – 03.12.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

See väikene vahva kassike hakkas ühel suvepäeval käima Kuusalus heade inimeste hoovil ning keeldus lahkumast. Iga kord kui inimesed taas suvekodusse tulid, oli karvapall neid taas ootamas – ta hõõrus vastu jalgu, lunis süüa ja soovis tuppagi. Kuid ühel päeval sai suvest sügis ja inimesed teadsid, et nende käimised suvekodus jäävad aina harvemaks. Kassike oli aga endiselt truult neid ootamas ning nad teadsid, et asi nii edasi minna ei saa. Nad pöördusid meie poole ning nüüd on see väike karvapall meie hoole all ja valmis päriskoju minema!
Angoora leidjad olid kassikest alati meile meilides ülivõrdes kirjeldanud ning kui me teda ise päriselt kohtasime tundsime sama! Tundsime, kuidas tahaks hakata ülivõrdes rääkima, sest Angoora lihtsalt on nii…. ÜLIM! Ta on vist kõige paimaiam, kõige pehmem, kõige malbem, kõige ebamaisem, kõige kaisukam ja kõige mõnusam kass üldse! Angoora tahaks koguaeg vaid inimese lähedust, paisid ja kaisutusi! Oeh, meie oleme küll armunud, kas sina ka?!
Kui Sa nüüd sooviksid vahvale Angoorale päriskodu pakkuda, siis võta meiega kiiresti ühendust! Nii vahva kassipoiss kaua koduta ei püsi! 😉
📌Kodupakkumisi ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee