Pood
0

Kasside Turvakodu

BRENNU – 05.10.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

TÄIUSLIK BRENNU OTSIB PÄRISKODU!

Väikese Brennu elu veel hiljuti meenutas hubast jõulu-postkaarti. Ruudulise pleediga tugitool, milles Oma Inimene õhtuti teleka ees istus ning mille ümber kogunesid tema viis lemmikut, Brennu nende hulgas – et saada hellitusi, paitusi ja maiustusi ning istuda süles või käetugedel.

Ühel päeval aga läks kõik see katki. Akna taga kostsid äkki kiirabi-auto sireenid ning Brennu armastatud Inimene viidi kanderaamil minema. Haiglas selgus et tegemist on insuldiga ning eakas omanik ei ole võimeline enam nurrikute eest hoolitsema. Tulid võõrad inimesed ning viisid ära Brennu ja tema sõbrad – ehk teiselt poolt vaadates hoopis tõid, nurrikute  Kohtla-Järve elupaigast meie juurde Turvakodusse. Kassipoiss ootab nüüd meie juures uut võimalust.

Kuidas Brennut iseloomustada? Kui oleks olemas “Kodukassi Diplom Cum Laude”, siis peaks see kuuluma temale. Nurrukese hüüdnimeks Turvakodus on “Härra Täiuslik.” Soovitame kassihuvilistel ennast aegsasti järjekorda võtta sest kardame et Oma Inimese koha peale tuleb tihedam rebimine.

Brennul on kõik omadused mida inimesed soovivad kodukiisult: ta on sõbralik, leplik, paimaias, mänguhimuline, saab hästi läbi nii inimeste kui teiste kassidega. Tunneb kõiki inimese juures elamise reegleid, käitumine viis pluss. Eeskujuliku kassina muidugi naudib ka söögikordasid ja lunib konservi. Välimuselt kuulub Brennu poppide kohevakarvaliste oranzhide hulka.

See paipoiss on nii täiuslik et me ei oska lisada muud kui: potensiaalsed Oma Inimesed, tulge aga kiiresti vaatama, enne kui  teie konkurendid kohale jõuavad!

Brennu on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.