Pood
0

Kasside Turvakodu

KOIT – 08.01.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus
UUES KODUS!
See hetk, kui astud turvakodusse ja sind vaatavad läbi puuri kuldkollased anuvad pilgud… See südantlõhestav pilk palub lähedust ja armastust, palub võimalust saada päriskoju. Ta palub kõike seda, mida meie ei saa talle hetkel anda…
Meie paimaias Koit kutsub õrna kurru saatel meid enda juurde, hõõrub vastu puurivõret, nurrub ja sõtkub. Ta on imeline paikass, kes sooviks üle kõige saada puurist välja ja suhelda inimestega. Kuid me ei saa seda talle lubada, sest tema tervist kontrollides selgus, et Koidu neerunäidud on veidi üle normi ning neerude töö toetamiseks peab Koit sööma eritoitu. 60-pealises kassitoas on aga kasse palju ning meil on väga keeruline jälgida, et Koit sööks turvakodus lahtiselt elades vaid oma toitu. Seetõttu elab meie paimaias Koit puuris ning see lõhestab meie südamed.
Koit on üks tõeliselt äge vuntsiga noorhärra. Tema silmis on lustlik pilk ning vunts lisab talle elukogemust. Oeh, kuidas me võiks Koitu vaatama jäädagi – ta on lihtsalt nii äge kass! Koit on meile selle paari päevaga nii palju lusti ja rõõmu toonud ning me tahaks talle tasuda vähemalt samaga. Me soovime leida talle hoiu- või päriskodu, et Koit ei peaks enam puuris elama ja saaks rahus koduses keskkonnas ringi patseerida. Me teame, kui õnnetuks muutuvad kassid, kes peavad pikalt oma eridieedi tõttu puuris olema ning me ei taha, et Koiduga sama juhtuks.

Koit on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 03.09.2020. Koit saabus turvakodusse Tallinna loomade varjupaigast.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Koit väga ootab Sind!