Pood
0

Kasside Turvakodu

TSAAR SALTAAN – 22.09.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Oi, sõbrad, meil on teile nii äge uudis! Meie hoole all on üks imearmas kollane kaisukass, kes purustab kõik nunnumeetrid! Saage tuttavaks, tema on meie musi- ja kaisukass Tsaar Saltaan.

Ärge laske ennast Tsaar Saltaani nimest eksitada – ta ei ole kuidagi moodi tsaariliku iseloomuga. Vastupidi, tema on hell, õrn ja ebamaine – justkui väike ebamaine ime. Tegelikult võiks teda kutsuda ka ingliks või haldajaks, sest tal on justkui võluvõime inimestele sekundiga hea tuju tekitada. Vaata vaid nendesse Tsaar Saltaani kaunitesse silmadesse ja südamesse tekib eriline kuldkollane soojus, kõik mured kaovad ning päev muutub sekundiga veel kaunimaks.

Kuna meie armsal Tsaaril on nii hell ja malbe iseloom, siis on ta ootamatult sattunud ka tagaaetava rolli. Eile leidsime selle muidu nii armsa ja õnneliku kassi hoopis peidupaigast värisemas. Saime kohe aru, et turvakodus oli tekkinud mingi konflikt ning on keegi, kellele kooselu Tsaar Saltaaniga ei sobi. Vaene mõmmikkass oli “viuhti” kihutatud peidupaika, kust ta keeldus välja tulemast. Vabatahtlikud üritasid igatmoodi – hea sõnaga, armastava pilguga, pehme paitusega, maitsva konserviga… Kuid ei. Mitte miski ei töötanud. Teadsime, et töötab vaid üks lubadus. Lubadus, et Tsaar Saltaan leiab varsti endale päris oma kodu. Kodu, kus keegi ei kiusa. Kodu, kus saab tunda vaid armastust ja headust.

Kui Sina sooviksid olla see, kes aitab meil Tsaar Saltaanile antud lubaduse täita ja talle päriskodu kinkida, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Tsaar Saltaan (loe: hellitusnimega kaisumõmm) ootab Sind väga!

Tsaar Saltaan on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 03.09.2020.