Pood
0

Kasside Turvakodu

SMURF

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

24.08.2020

Kas mäletate veel Smurfi? Narva tänavatelt leitud poisikest, kes jõudis turvakoju raske kõrvapõletikuga ja kaotas kuulmise? Turvakodu vabatahtlikud nägid temaga vaeva ja muresid, sest poisikesele tuli teha väga keeruline operatsioon

Eelmisel suvel Kasside Turvakoju tulles oli meie tähelepanu köitnud üks teine kiisu. Aga saatusel olid omad plaanid. Mäletan täpselt hetke, kui Smurf mulle oma uskumatult ümmarguste mõmmikusilmadega otsa vaatas. Ja pallikest minu suunas veeretas.Sel hetkel oligi asi otsustatud. Meil ei olnud Smurfist pääsu!

Üks vabatahtlik daam rääkis, et Smurf võidab alati kõigi külaliste südamed, aga omaks teda kergesti ei võeta, sest ta on kurt. Teised kassid kipuvad teda samuti kiusama, sest ta on oma reageeringutes teistsugune.

Need mured on nüüd ammugi möödas. 25. augustil saab täpselt aasta sellest, kui Smurf meile koju tuli. Kuna me Smurfi täpset sünnipäeva ei tea, peame sel kuupäeval pidu.  Ehmunud noormehest on saanud toimekas isand, kes jaksab tundide viisi mängida ja askeldada. Ta on äärmiselt seltskondlik, alati valmis seltsis tegutsema, tunneb kõige vastu piiritut huvi. Ehkki Smurf ümbritsevat ei kuule, siis seda tähelepanelikumalt ta jälgib kõike suurisilmi. Ja sageli avaldab ka valjuhäälset oma isiklikku arvamust.

Loodame, et printsike Smurf on meiega veel väga kaua!

Smurf turvakodus