Pood
0

Kasside Turvakodu

ANNI – 08.01.2021

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS ARTURIGA

Kui me kevadel 23-pealist Anija kassikolooniat päästma asusime, saabusid ühes teistega meie hoole alla ka armsad Anni ja Artur. Väiksed hurmurid leidsid ühise hoiukodu ning asusid koduses keskkonnas päris oma kodu ootama. Kiisud olid üksteisele uue elukorraldusega harjumisel toeks ning nad kasvasid hoiukodus veel rohkem kokku. Nüüdseks on nad lahutamatud.

Mõned päevad tagasi pidi aga hoiukodu kolima ning uude kohta ta väikseid hurmureid kaasa võtta ei saanud. See purustas hoiuperenaise südame, sest Anni ja Arturi ühine tandem paneb kõigi südamed armsusest helisema. Nii saabusid Anni ja Artur kassituppa, kus neil on väga raske harjuda. Nad on siiani üksteisele toeks, kuid paljude kassidega kooselu ei ole võrreldavgi vahepeal osaks saanud kodusele elule. Anni ja Artur on turvakodus nii stressis ja hirmunud ning meil kõigil on neid väga valus sellistena näha.

Hea sõber, kui Sina mõtled väikse karvapalli võtmise peale, siis miks mitte võtta hoopis kaks ning täita ehmunud Anni ja Arturi unistus kodusest elust. Iga kassiomanik teab Sulle kinnitada, et KAKS kassi on ALATI parem kui üks ning meil ei ole südant Annit ja Arturit lahutada! 💔

📌Kui sooviksid Anni ja Arturiga tutvuda, et neile päriskodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.