Pood
0

Kasside Turvakodu

PONTIUS – 15.09.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

LOVE DOKTOR PONTIUS RAVIB KÕIK SINU HAAVAD JA KÜLVAB ARMASTUSEGA ÜLE!

Oeeeh, see meie Pontius! Või võiksime pigem öelda meie kaisupall, musirull, paipoiss ja peamüksufänn? Oh, see Pontius on meie südamed võitnud ja pead sassi löönud!

Kui Pontius peaks palka teenima, siis ta võiks olla vabalt elukutseline massöör, taigna sõtkuja või hoopis stressileevendaja. Ja just selles viimases ongi ta kõige parem, sest see hõlmab kõiki tema imelisi oskusi! Pontiuse hoiupere kutsub hurmurit Love Doktoriks, sest Pontius lihtsalt oskab armastust näidata, seda avaldada ja kogu oma keharakuga panna sind tundma, et oled armastatud.

Love Doktor Pontius on avanud lausa oma vastuvõtutoa, kus ta hoiuperele stressileevendus sessioone peab. Kui patsient tuppa siseneb, võtab Love doktor Pontius ta õrna kurruga vastu. Seejärel suunab doktor Pontius oma patsiendi diivanile pikutama ning on ise ühe hüppega patsiendi südamel. Järgneb stressi- ja armastusavalduste sessioon – ohtrad peamüksud, käppadega sõtkumine, seintelt kajav Pontiuse nurr. Kui kogu nägu pärast sessiooni Pontiuse peamüksudest tatine ei ole (vabandust väljenduse pärast, aga nii on!), siis ei ole sessioon olnud kvaliteetne! Ausalt! See on kvaliteeditunnus! Oh ja kui peaks samal ajal tuppa sisenema veel teinegi patsient… oh no! Pontiusel on käpad nii tööd täis, et Love Doktor Pontius jookseb ühe ja teise patsiendi vahet, neile kordamööda rinnakul nurrudes ja õrnaid peamükse jagades.

Kui patsiendid doktor Pontiuse toast väljuvad, on patsiendid kõik armastusega löödud. Silmist pillub südameid ja hing rõkkab rõõmust. Ausalt! Kurb on vaid see, et sellel armsal doktor Pontiusel ei ole päris oma perekonda, kellele neid armastuse sessioone teha. Kas Sina võiksid olla see, kes meie musimaiale Pontiusele päris oma kodu pakub?

Pontius on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 11.08.2020.

📌Pontius ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee