Pood
0

Kasside Turvakodu

BRANDON

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

15.08.2020

Brandon on meie juures elanud nüüd juba natuke üle kuu aja. Ta kohanes üsna kiiresti ning tunneb ennast mugavalt. Teise kassiga pole just sõbrad, aga enamasti tolereerivad üksteist. Teine kass küll püüab mõnikord märku anda, et: „Hei! Siin teen mina reegleid!“, aga Brandon ei lase ennast sellest eriti häirida. No ja ega ta ei peagi provokatsioonidele alluma – ta on täpselt kaks korda suurem ja üsna enesekindel. Veidi tantsu ja tagaajamist käib kassielu juurde. Natuke tuleb jälgida, et nad teineteise kaussidest konservi ei üritaks pätsata. Nad mõlemad proovivad seda aeg-ajalt teha.  Kui turvakodus oldi natuke mures tema kehva isu pärast, siis praeguseks seda muret ei ole – sööb nagu loom.

Brandon saab päris hästi aru, kui käsil on midagi keelatut ja kerge noomimise peale muudab suunda ja vaatab sellise näoga, et“ Ega ma ju niisama tahtsin vaadata, mis seal huvitavat on! Sellepärast ei maksa küll tülli minna!“.

Kui Brandonil tekib pai-isu, siis ta lihtsalt tuleb ja võtab neid nii palju, kui parajasti soov on. Poeb oma suure kerega sülle, ise ühelt või teiselt poolt natuke maha voolates, sätib õige pai-koha mu käe lähedale ja siis tuleb paitada ja sügada. Kui pai-käsi väsima hakkab, siis Brandon tuletab käpaga suunates meelde selle koha, mis vahele jäi.

Olge tublid ja ärge väsige!

Brandon saadab terviseid!

Brandon turvakodus